'], false, true); ga('send', 'pageview');
  • 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

zondag 27 April Pizza deeg Big Green Egg Workshop
zondag 27 April Pizza deeg Big Green Egg Workshop
zondag 27 April Pizza deeg Big Green Egg Workshop Leer de kunst van de perfecte pizza op de Big Green Egg. Altijd al willen leren hoe je perfect pizzadeeg maakt? Dan is deze workshop iets voor jou! On
€ 140,00
Prijs per stuk

Voorraad : 15

Aantal: 
Bestellen
 

Zondag 27 April Pizza deeg Big Green Egg Workshop

Leer de kunst van de perfecte pizza op de Big Green Egg.
Altijd al willen leren hoe je perfect pizzadeeg maakt? Dan is deze workshop iets voor jou! Onder begeleiding van onze expert leer je de kunst van het pizzadeeg maken – van het kneden en rijzen tot het vormen en bakken. Tijdens de workshop ontdek je de geheimen van een luchtig en smaakvol deeg, en hoe je hiermee de lekkerste creaties kunt maken.

Je leert verschillende technieken, zoals het vormen van de pizzabodem, het kiezen van toppings, en het bakken in de Big Green Egg voor een authentieke smaak.

  • Prijs & groepsgrootte:
    • Standaardprijs: € 140,- per persoon.
    • Groepen, bedrijven, of een bijzondere gelegenheid! Vraag een offerte op maat.
  • Locatie:
    • op onze sfeervolle boerderij in Heijningen.
  • Duur:
    • De workshop duurt ongeveer 6 tot 7 uur.
    • De begintijd 12:00

Het Programma van de Pizzadeeg Workshop

Je leert werken met de Big Green Egg: van het aansteken en temperatuurbeheersing tot het gebruik van accessoires zoals de convEGGtor en de pizzasteen. Daarna gaan we aan de slag.

Tijdens de workshop maak je niet alleen traditionele pizza’s, maar ook andere heerlijke gerechten met pizzadeeg, zoals:

  • Klassieke Margherita pizza met tomatensaus, mozzarella en verse basilicum.
  • Flatbreads met pesto, burata creme, rucola, pijnboompitten, aceto siroop en granaatappel, olijfolie en zeezout.
  • Pizzarollen met mozarella, Italiaanse oude kaas, pesto en pijnboompitten
  • Mini-calzones gevuld met mozzarella, ham en kruiden.
  • Knoflookbrood met een huisgemaakte kruidenboter.
  • Zoete pizzarollen gevuld met rozijnen en kaneelsuiker.

Schrijf je in en ontdek hoe veelzijdig pizzadeeg kan zijn. Van hartig tot zoet – je zult versteld staan van de mogelijkheden!

Pure Passie On Tour Webshop

Pure Passie On Tour                                   kvk. 64584453
Kraaiendijk 25                                             btwnr. NL001703944B83
4794 SE
Heijningen
T: 0614848848
E: info@purepassieontour.com

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.