Zaterdag 26 April Low & Slow Big Green Egg Workshop
Leer de kunst van slow cooking met de Big Green Egg.
Deze workshop richt zich op de traditionele low & slow bereidingstechnieken waarmee je gerechten een unieke smaak en textuur geeft.
- Prijs & groepsgrootte:
- Standaardprijs: € 140,- per persoon.
- Groepen, bedrijven, of een bijzondere gelegenheid! Vraag een offerte op maat.
- Locatie:
- op onze sfeervolle boerderij in Heijningen.
- Duur:
- De workshop duurt ongeveer 6 tot 7 uur.
- De begintijd 12:00
Programma
Je leert werken met de Big Green Egg: van het aansteken en temperatuurbeheersing tot het gebruik van accessoires zoals het grillrooster, de convEGGtor en de pizzasteen. Daarna gaan we aan de slag met:
- Het maken van diverse dry rubs
- Spare ribs bereiden volgens de 3-2-1-methode
- Runder tri-tip bereiden
- Hele kip aan het spit roosteren
- Kipvleugels smokey and sticky
- Groenten poffen
- Zalm roken
- Tonijn grillen
- Focaccia maken, inclusief een kaasplank met gerookte kaas
Een must voor BBQ-enthousiastelingen die alles uit de Big Green Egg willen halen!