'], false, true); ga('send', 'pageview');
  • 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Zaterdag 26 April Low & Slow Big Green Egg Workshop
Zaterdag 26 April Low & Slow Big Green Egg Workshop
Zaterdag 26 April Low & Slow Big Green Egg Workshop Leer de kunst van slow cooking met de Big Green Egg. Deze workshop richt zich op de traditionele low & slow bereidingstechnieken waarmee je gerecht
€ 140,00
Prijs per stuk

Voorraad : 15

Aantal: 
Bestellen
 

Zaterdag 26 April Low & Slow Big Green Egg Workshop

Leer de kunst van slow cooking met de Big Green Egg.
Deze workshop richt zich op de traditionele low & slow bereidingstechnieken waarmee je gerechten een unieke smaak en textuur geeft.

  • Prijs & groepsgrootte:
    • Standaardprijs: € 140,- per persoon.
    • Groepen, bedrijven, of een bijzondere gelegenheid! Vraag een offerte op maat.
  • Locatie:
    • op onze sfeervolle boerderij in Heijningen.
  • Duur:
    • De workshop duurt ongeveer 6 tot 7 uur.
    • De begintijd 12:00

Programma

Je leert werken met de Big Green Egg: van het aansteken en temperatuurbeheersing tot het gebruik van accessoires zoals het grillrooster, de convEGGtor en de pizzasteen. Daarna gaan we aan de slag met:

  • Het maken van diverse dry rubs
  • Spare ribs bereiden volgens de 3-2-1-methode
  • Runder tri-tip bereiden
  • Hele kip aan het spit roosteren
  • Kipvleugels smokey and sticky
  • Groenten poffen
  • Zalm roken
  • Tonijn grillen
  • Focaccia maken, inclusief een kaasplank met gerookte kaas

Een must voor BBQ-enthousiastelingen die alles uit de Big Green Egg willen halen!

 

Pure Passie On Tour Webshop

Pure Passie On Tour                                   kvk. 64584453
Kraaiendijk 25                                             btwnr. NL001703944B83
4794 SE
Heijningen
T: 0614848848
E: info@purepassieontour.com

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.