Zondag 10 november 2024
Het programma van de Leer koken met de Big Green Egg workshop.
Tijdens deze 5 uur durende Big Green Egg workshop wordt het volgende behandeld. U krijgt uitleg over het werken met de Big Green Egg. Van het aansteken, temperatuur beheersing tot het gebruik van verschillende accessoires zoals het grillrooster, de conveggtor en de pizza steen. We besteden aandacht aan:
- Het maken van flamm kuchen
- Het grillen van groenten en fruit
- Gamba’s grillen
- Groenten poffen
- Zalm warm roken
- Spek en eendenborst roken
- Gemarineerd runder liesstuk langzaam garen
- Rundvlees grillen en cavemen style
Tot slot maken we een chocoladetaartje met vloeibare vulling. En alles wordt gemaakt in de Big Green Egg. En natuurlijk maken we gebruik van verse en eerlijke ingrediënten.
De kosten van deze workshop bedragen € 120,- per persoon (maximaal 15 personen)
Lokatie: Kraaiendijk 25, 4794 SE, Heijningen
De workshop start om 12:00 en eindigt rond 17:00