'], false, true); ga('send', 'pageview');
  • 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Big Green Egg Workshop
Zaterdag 22 juni 2024 Inspirerende luxe vlees workshop op de Big Green Egg
Zaterdag 22 juni 2024 Inspirerende luxe vlees workshop op de Big Green Egg Prijs p.p. € 225,- (maximaal 6 personen)
€ 225,00
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 

Zaterdag 22 juni 2024

Het programma van de inspirerende luxe vlees workshop op de Big Green Egg

Ontvangst met champagne en tartaar met truffel en gerookt ei.

 

Wat kan je leren deze dag.

Het uitbenen en bereiden van diverse soorten vlees .

Het maken en opmaken van prachtige, smaakvolle restaurant waardige gerechten.

Bij ieder gerecht wijn spijs combinaties met topwijnen samengesteld door WSET Weinakademiker en vinoloog Peter Duijn

 

Wat wordt er behandeld deze dag:

Amuse van gegrilde ganzenlever.

  • Gegrilde ganzenlever op toast van suikerbrood met gestoofde appel geflambeerd met calvados.

Het uitbenen van een hele kip.

  • Verse pasta met gegrilde kippendij met paddenstoelen, truffel, kwartel ei, krokante huid van kip, rucola pesto en basilicum cress.

Het uitbenen van een kwartel .

  • Langzaam gegaarde gevulde kwartel met gepofte wortel, romanesco en puree van aardappel en knolselderij en een jus met paddenstoelen en salie.

Het uitbenen en bereiden van een lamsbout.

  • Lamsbout gerookt met eikenhout, doperwt creme met munt, gegrilde groene asperge en geroosterde bloemkool met amandel.

Het bereiden van een hele USA brisket.

  • Gerookte USA brisket gemarineerd met gemalen koffie en leffe bruin bier, creme van piccalilly, zoet zure wortel en biet, cornichons en tahoon cress.

Het bereiden van een tomahawk steak.

  • Gegrilde tomahawk steak met gepofte bataat creme, gepofte biet, romanesco, chimi churi en shiso purple cress.
  • rood fruit crumble taartje met citroen sorbetijs.

 

Je krijgt alle recepten uitgewerkt mee naar huis.

Er is de mogelijkheid om wijnen van de workshop te kopen per fles, om thuis nog eens na te genieten.


Lokatie: Kraaiendijk 25,  4794 SE, Heijningen

De workshop start om 12:00 en eindigt rond 18:00

Prijs p.p. € 225,- (maximaal 6 personen)

 

 

Pure Passie On Tour Webshop

Pure Passie On Tour                                   kvk. 64584453
Kraaiendijk 25                                             btwnr. NL001703944B83
4794 SE
Heijningen
T: 0614848848
E: info@purepassieontour.com

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies